Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Produktionsformer og kvalitetsudvikling Bog, Hæftet

Produktionsformer og kvalitetsudvikling

(Udvid)

Køkkenassistent er en bogserie til uddannelsen af køkkenassistenter. Serien er skrevet af fagfolk med undervisningserfaring. Alle bøgerne gennemgår grundigt og instruktivt de emner, der er relevante. Derudover er de alle forsynet med opgaver, der fremmer indlæringen af stoffet. Ligeledes styrker alfabetiske ordforklaringer forståelsen. Bag udgivelsen står Økonomaforeningen i samarbejde med Erhvervsskolernes Forlag.Produktionsformer og kvalitetsudvikling beskæftiger sig med en teknologiske side af produktionen i et institutionskøkken og præsenterer nogle centrale kvalitetsbegreber, der vedrører hele området inde for kostforplejning i Danmark.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778812346
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 151
  • Udgivet:
  • 1. Januar 2000

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 19,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login