Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Produktudvikling, produktion og service af Per Guldbrandt Bog, Hæftet

Produktudvikling, produktion og service

af
(Udvid)

Grundfagshæfterne til køkken-, hotel- og restaurantfagenes uddannelser udgør et hele. Tilsammen sikrer de en generel, ensartet grundviden om alt det, branchens kommende udøvere bør vide. Hæfterne er tilrettelagt efter bekendtgørelsen inden for grundfagene. Hæfterne er skrevet i et lettilgængeligt sprog, og teksten er overalt fulgt af illustrationer. I hæfterne indgår opgaver. Seriens titler: 1 Dansk2 Engelsk3 Hygiejne4 Miljø5 Naturfag6 Produktudvikling - produktion - service7 Sundhed8 Psykologi9 SamfundsfagProduktudvikling, produktion og service giver en omfattende indføring i mekanismerne bag moderne virksomhedsdrift med fokus på hotel- og restaurationsbranchen. Bogen gennemgår en række nye centrale virksomhedsbegreber med udgangspunkt i emner som forbrugsvaner, teknologi og mennesker på arbejdspladsen, afsætning af produkter, virksomhedsstrategier- og analyser, produktionsformer, serviceområder, kvalitetsudvikling samt kvalitetsstandarder og -systemer.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778811004
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 80
  • Udgivet:
  • 1. Januar 1900

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 19,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login