Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Slagterbogen Bog, Indbundet

Slagterbogen

(Udvid)

Slagterbogen er den solide tilgang til den grundlæggende viden, enhver detailslagter skal have.Den dækker hele uddannelsen og er opdelt i 5 dele:1: AlmentHygiejne, konservering, emballage, værktøj og beklædning, arbejdsmiljø.2: Salg og serviceDetailhandel, kunden, forretningen, slagterafdelingen, slagterafdelingens varer, detailslagteren, fremtiden, regnskab, kalkulation.3: Kød - tilberedning og tilbehørKøds egenskaber, ernæring, mejerivarer, æg, fisk og skaldyr, drikkevarer, varmebehandling af kød, charcuteri, portionering.4: Kød fra produktion til opskæringKødproduktion, dyrevelfærd, slagtning, opskæring.5: PølsemageriPølsemageriproduktion, udvalgte recepter, tilsætnings- og hjælpestoffer, krydderier, saltning, røgning, tarme, helt pålæg og røgvarer.Overalt er den krydret med illustrationer og forklarende eksempler. Bogen egner sig også som opslagsværk, blandt andet for svende og mestre.Med bogen følger en cd med teksten fra bogen.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778817198
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 480
  • Udgivet:
  • 1. Januar 1900

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 19,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login