Det gode brød - opskrifter fra Tartine Bakery af Chad Robertson Du sparer 21% ift. forlagets pris Spar 21%

Det gode brød - opskrifter fra Tartine Bakery

af Chad Robertson

Mesterbageren fra Tartine Bakery i San Francisco deler sine opskrifter på verdens bedste brød. I "Det gode brød" viser Chad Robertson gennem en letforståelig tekst og masser af billeder, hvordan han laver de brød, der har givet ham kultstatus og har fået brødentusiaster fra hele verden til at drage til San Francisco for at besøge hans legendariske bageri, Tartine Bakery. "Chad Robertson er en af klodens mest indflydelsesrige bagere. Hans håndværk frembringer det mest udtryksfulde surdejsbrød, jeg nogensinde har smagt." – Claus Meyer

Læs mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711516386
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 304
  • Udgivet:
  • 25. februar 2016
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 222x261x32 mm.
  • Vægt:
  • 1457 g.
  • 1-2 hverdage
  • 20. februar 2020
  • 276,95 kr.
  • 349,95 kr.
  • 73,00 kr. (21%)
  • 29,95 kr.
Eller spar samlet 32% som medlem
  • 236,95 kr.
  • 113,00 kr. (32%)
  • 29,95 kr.
  • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
    1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Det gode brød - opskrifter fra Tartine Bakery
Mesterbageren fra Tartine Bakery i San Francisco deler sine opskrifter på verdens bedste brød. I "Det gode brød" viser Chad Robertson gennem en letforståelig tekst og masser af billeder, hvordan han laver de brød, der har givet ham kultstatus og har fået brødentusiaster fra hele verden til at drage til San Francisco for at besøge hans legendariske bageri, Tartine Bakery. "Chad Robertson er en af klodens mest indflydelsesrige bagere. Hans håndværk frembringer det mest udtryksfulde surdejsbrød, jeg nogensinde har smagt." – Claus Meyer
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Det gode brød - opskrifter fra Tartine Bakery


Andre bøger af Chad Robertson
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.