Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Mikrobiologi af Herluf Thougaard E-bog, PDF

Mikrobiologi

- Fødevarer - Hygiejne - Genteknologi

af , ,
(Udvid)

Lærebog, der primært henvender sig til studerende, der er underuddannelse til professionsbachelorer i ernæring og sundhed, laboranter og procesteknologer.Bogen gennemgår den grundlæggende mikrobiologi med særlig fokus på de tre fagområder: Fødevarer, hygiejne og genteknologi.Forfatterne har skrevet bogen i et enkelt og letfatteligt sprog med klare forklaringer på fagterminologien. De enkelte kapitler er forsynet med repetitionsspørgsmål, der kan bruges som udgangspunkt for diskussion i undervisningen. Ligeledes er bogen krydret med casestories, som den studerende selv kan arbejde videre med


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788757132533
  • Forlag:
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 28. Marts 2011

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login

Andre bøger af Herluf Thougaard,Verner Varlund,Rene Møller Madsen