Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Mikrobiologi af Herluf Thougaard E-bog, PDF

Mikrobiologi

- Fødevarer - Hygiejne - Genteknologi

af , ,
(Udvid)

Lærebog, der primært henvender sig til studerende, der er underuddannelse til professionsbachelorer i ernæring og sundhed, laboranter og procesteknologer.Bogen gennemgår den grundlæggende mikrobiologi med særlig fokus på de tre fagområder: Fødevarer, hygiejne og genteknologi.Forfatterne har skrevet bogen i et enkelt og letfatteligt sprog med klare forklaringer på fagterminologien. De enkelte kapitler er forsynet med repetitionsspørgsmål, der kan bruges som udgangspunkt for diskussion i undervisningen. Ligeledes er bogen krydret med casestories, som den studerende selv kan arbejde videre med


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788757132533
  • Forlag:
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 28. Marts 2011

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login

Andre bøger af Herluf Thougaard, Verner Varlund, Rene Møller Madsen