Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Naturfag i produktionen af Henriette Sørensen E-bog, PDF

Naturfag i produktionen

af ,
(Udvid)

Naturfag i produktionen sætter eleven i stand til at vurdere og udtrykke sig om de fysiske og kemiske processer, som foregår i forbindelse med de produktionsmetoder, der anvendes i køkkenet. Eleven kan arbejde eksperimentelt ud fra en naturfaglig tankegang.Hæftet indeholder derfor en blanding af teori og øvelser:Sensorik -Teori om sensorik og øvelser i definition af tærskelværdier og identifikation af smagsretninger.Stivelse - Teori om konsistens, viskositet, stivelse, jævning, marmelade og stabilisatorer samt øvelser i jævnemetode, måling af viskositet og i marmelade og stabilisatorer.Hjælpestoffer - Teori om alginate og restrukturerede frugt og grøntsager samt øvelser i restrukturerede frugt, grøntsager og gelekugler.Gluten - Teori om glutenindhold samt øvelser i glutenindhold, prøvebagning, sensorisk bedømmelse af brød og identifikation af brød og kerner.Æg - Teori om ægs friskhed, funktionelle egenskaber og varmebehandling samt øvelser i friskhedstest, piskeevne og skumstabilitet og koaguleringstemperatur.Frugt - Teori og øvelser om brunfarvning og enzymaktivitet.Kød - Teori og øvelser om farveændring under opvarmning, vandbindingsevne og frysekonservering.Emulgatorer - Teori om fedtstoffer/emulsioner og øvelse i mayonnaise.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770824033
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 12. Juni 2013

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login