Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Planlægning, Produktion og Salg af Marianne Wraae E-bog, PDF

Planlægning, Produktion og Salg

af
(Udvid)

Planlægning, produktion og salg omhandler: Koncept – idegrundlag/målsætning/visionerUdgangspunktet er, at virksomhedstypens styreredskab er konceptet, dvs. dens politikker og målsætninger. Her gives derfor anvisninger på at opstille et koncept. Planlægning/produktionTil planlægningen hører bl.a. afgrænsning af målgruppen, sortiment og medarbejderstaben. Til produktionen hører bl.a. indkøb, arbejdsgangsbeskrivelse, anretning og klargøring til salg. Vinklen er overalt den praktiske tilgang. Salgspraktik med personlighedDen personlige fremtræden i salgsområdet og ved selve salget er vinklen. Kundebehov, betjeningsformer, indretning af salgsflow samt gæstebetjening er nogle af emnerne. I bilagene gives redskaber i form af kalkulationsskema, oversigter over tilberednings- og rensesvind samt mål og vægt. Bogen er henvendt til gastronomuddannelsens speciale cater, men kan med stort udbytte læses af alle, der er beskæftiget i selvbetjeningsrestauranter, kantiner, cafeer, cafeterier og fastfoodrestauranter.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770824057
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 12. Juni 2013

Andre udgaver:

  • DKK 210,00
  • DKK 373,75
  • DKK 163,75
  • Straks på e-mail

Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login

Andre bøger af Marianne Wraae