Ernæring og madlavning af Trine Pristed Bog, Hæftet

Ernæring og madlavning

af
(Udvid)

Ernæring og madlavning giver eleverne indsigt i, hvordan man planlægger og tilrettelægger ernæringsrigtig kost. Bogen giver redskaberne til at kende til fødevarernes næringsindhold - og beregning, varedeklarationer samt fødevaretabeller og kostprogrammer.Bogen beskriver desuden grundlæggende tilberedningsmetoder, ligesom de mest benyttede køkkenmaskiners funktion og vedligeholdelse gennemgås. Anvendelsen af økologiske produkter gennemgås som alternativ til konventionelle fødevarer.Ernæring og madlavning indeholder 5 kapitler:- Grundtilberedning- Ernæringslære- Næringsberegning og varedeklaration- Økologi- KøkkenmaskinerSerien indeholder ud over Ernæring og madlavning også:ArbejdsteknikRengøringRengøring og samfundet


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778817914
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 113
  • Udgivet:
  • 1. Januar 1900

Andre udgaver:

  • 250,00 kr.
  • 2-4 hverdage
  • 243,00 kr.
  • 7,00 kr.
  • 29,00 kr.
Læg i kurv
  • 213,00 kr. i
  • 37,00 kr.
  • 19,00 kr.
Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.