Green Kitchen derhjemme af Luise Vindahl Du sparer 34% ift. forlagets pris Spar 34%

Green Kitchen derhjemme

af ,

Der er både de hurtige, lækre ting, der passer til en travl hverdag, og lidt mere avancerede weekendretter, der også kan serveres til festlige lejligheder. Alt sammen sund mad, som mætter og får en til at føle sig fantastisk tilpas. Opskrifterne er lette at bruge: Det er nemt at få overblik over, hvor lang tid det tager at lave maden, og der er masser af ekstra tips undervejs. Basisretter som hjemmelavet tomatsauce, rismelspandekager og nemme linser fungerer som en slags byggeklodser til andre fantastiske hverdagsmåltider. Weekendretterne kræver lidt mere tid, men er alligevel dejligt ukomplicerede; fra blomkålsfish & chips til en mættende festlasagne med citron og ricotta og luftige, bagte doughnuts. Med fotos, der får tænderne til at løbe i vand og små personlige anekdoter, sætter Green Kitchen derhjemme en ny standard for moderne og inspirerende, vegetarisk, vegansk og glutenfri mad. Dette er en kogebog, man vil bruge igen og igen.

Læs mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740040265
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 256
  • Udgivet:
  • 20. februar 2018
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 215x265x35 mm.
  • Vægt:
  • 1240 g.
  • 1-2 hverdage
  • 196,95 kr.
  • 300,00 kr.
  • 103,05 kr. (34%)
  • 29,95 kr.
Eller spar samlet 43% som medlem
  • 170,95 kr.
  • 129,05 kr. (43%)
  • 29,95 kr.
  • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
    1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Green Kitchen derhjemme
Der er både de hurtige, lækre ting, der passer til en travl hverdag, og lidt mere avancerede weekendretter, der også kan serveres til festlige lejligheder. Alt sammen sund mad, som mætter og får en til at føle sig fantastisk tilpas. Opskrifterne er lette at bruge: Det er nemt at få overblik over, hvor lang tid det tager at lave maden, og der er masser af ekstra tips undervejs. Basisretter som hjemmelavet tomatsauce, rismelspandekager og nemme linser fungerer som en slags byggeklodser til andre fantastiske hverdagsmåltider. Weekendretterne kræver lidt mere tid, men er alligevel dejligt ukomplicerede; fra blomkålsfish & chips til en mættende festlasagne med citron og ricotta og luftige, bagte doughnuts. Med fotos, der får tænderne til at løbe i vand og små personlige anekdoter, sætter Green Kitchen derhjemme en ny standard for moderne og inspirerende, vegetarisk, vegansk og glutenfri mad. Dette er en kogebog, man vil bruge igen og igen.
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Green Kitchen derhjemme


Andre bøger af Luise Vindahl
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.