Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Grød af Lasse Skjønning Andersen

Grød

af Lasse Skjønning Andersen
Bag om Grød

I denne anden udgave af den populære kogebog giver grødkokken Lasse Skjønning Andersen sit bud på, hvordan man kan variere og løfte grødprincippet til nye kulinariske højder, uanset om det drejer sig om morgengrød, dessertgrød eller internationale middagsretter, som f.eks. risotto og daal. Udgangspunktet for en god grød er respekt for traditionerne, de bedste råvarer og ikke mindst balancen mellem forskellige smage og konsistenser. Det gør sig især gældende i de mange forskellige forslag til toppings, som forfatteren har udviklet i sit grødlaboratorium. Lasse Skjønning Andersen er især optaget af det nordiske køkken – både det gamle og det nye – men går ikke af vejen for at bringe de bedste opskrifter fra hele verden i nye og personlige fortolkninger. Lasse Skjønning Andersen driver til daglig verdens formodentlig første grødbar, GRØD, i Jægersborggade på Nørrebro i København.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788776953874
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 168
  • Udgivet:
  • 20. marts 2018
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 240x227x18 mm.
  • Vægt:
  • 770 g.
  • 197,95 kr.
  • 39,95 kr.
  • 1-3 hverdage
  • 3. april 2020
Eller spar samlet 13% som medlem
  • 171,95 kr.
  • 39,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Lasse Skjønning Andersen
Se alle titler
Beskrivelse af Grød
I denne anden udgave af den populære kogebog giver grødkokken Lasse Skjønning Andersen sit bud på, hvordan man kan variere og løfte grødprincippet til nye kulinariske højder, uanset om det drejer sig om morgengrød, dessertgrød eller internationale middagsretter, som f.eks. risotto og daal. Udgangspunktet for en god grød er respekt for traditionerne, de bedste råvarer og ikke mindst balancen mellem forskellige smage og konsistenser. Det gør sig især gældende i de mange forskellige forslag til toppings, som forfatteren har udviklet i sit grødlaboratorium. Lasse Skjønning Andersen er især optaget af det nordiske køkken – både det gamle og det nye – men går ikke af vejen for at bringe de bedste opskrifter fra hele verden i nye og personlige fortolkninger. Lasse Skjønning Andersen driver til daglig verdens formodentlig første grødbar, GRØD, i Jægersborggade på Nørrebro i København.
Brugerbedømmelser af Grød


Andre købte også..
Find lignende bøger
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.