Kål af Mette Mølbak

Kål

- 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter

af

KÅL – 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter er en inspirerende vitaminbombe, der skærper lysten til at spise mere kål, fordi den beriger læseren med viden om de utroligt rige variationsmuligheder, der findes, når der kokkereres retter med kål. Mette Mølbaks lækre opskrifter er den lige vej til at finde ud af, hvordan kål kan indgå i hverdagens moderne og sunde køkken, fx i indisk-inspirerede salater eller marokkansk taboule. Herudover giver bogen en spændende indføring i de mange sundhedsfremmende fordele, der er ved at spise kål, ligesom den indeholder små interviews med kendte kokke og madskribenter, der lovpriser kålens mangfoldighed.
Om forfatteren
Mette Mølbak er ansat ved dagbladet Politiken som redaktør af Spis&Bo og har i en lang årrække været ansat som madredaktør på ALT for damerne. Hun har en brændende interesse og passion for mad, som hun både formidler via opskrifter og artikler. Mette Mølbak er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet ved en lang række store livsstilsmedier.

Læs mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793430082
  • Udgivet:
  • 25. januar 2016
  • Straks på e-mail
  • 185,95 kr.
  • 199,95 kr.
  • 14,00 kr. (7%)
Eller spar samlet 19% som medlem
  • 161,95 kr.
  • 38,00 kr. (19%)
  • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
    1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Kål
KÅL – 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter er en inspirerende vitaminbombe, der skærper lysten til at spise mere kål, fordi den beriger læseren med viden om de utroligt rige variationsmuligheder, der findes, når der kokkereres retter med kål. Mette Mølbaks lækre opskrifter er den lige vej til at finde ud af, hvordan kål kan indgå i hverdagens moderne og sunde køkken, fx i indisk-inspirerede salater eller marokkansk taboule. Herudover giver bogen en spændende indføring i de mange sundhedsfremmende fordele, der er ved at spise kål, ligesom den indeholder små interviews med kendte kokke og madskribenter, der lovpriser kålens mangfoldighed.

Om forfatteren
Mette Mølbak er ansat ved dagbladet Politiken som redaktør af Spis&Bo og har i en lang årrække været ansat som madredaktør på ALT for damerne. Hun har en brændende interesse og passion for mad, som hun både formidler via opskrifter og artikler. Mette Mølbak er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet ved en lang række store livsstilsmedier.
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Kål


Andre bøger af Mette Mølbak
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.