Bag om Kager og desserter
40 lækre opskrifter på alverdens kager og desserter, fra abrikossoufflé, over stikkelsbærkompot, Pound Cake, Napoleonshatte og kransekager. Morten Skærved viser, hvordan man enkelt og med råvarer, der kan fås i ethvert dansk dansk supermarked, kan lave lækre og opfindsomme kager til både hverdag og fest.
“Det er vigtigt, at slutte et hvert måltid af med noget sødt. Det skaber glæde og øger livskvaliteten. Gode kager og desserter bør bruges året rundt, og i denne bog ser du hvordan.”
Bogen er rigt illustreret og indledes med og følges af en række gode tips og råd til arbejdet i køkkenet.
Kager & Desserter er anden bog i rækken af Mortens små kogebøger. den første er Forretter & frokoster, senere følger blandt andet bøger om Brød, Hovedretter og Tilbehør.
Morten Skærved er uddannet på Suhrs Husholdningsskole og arbejder i dag både på tv og sammen med en lang række producenter og forhandlere. Du kender ham bl.a. fra programmer som Aftenshowet og De fantastiske 5. Sideløbende har han skrevet flere kogebøger.
Vis mere