Kostlære og -vurdering af Birthe Balskilde Bog, Paperback

Kostlære og -vurdering

af
(Udvid)

(Ny udgave forventes ultimo marts 2017)Ernæringsassistentens arbejdspladser er mangfoldige, og dermed er det også meget forskellige mennesker, som hun eller han kommer til at lave mad til.Derfor er det vigtigt, at ernæringsassistenten kan sætte sig ind i målgruppens ønsker, vaner og ernæringsmæssige behov og kan omsætte dette til lækker mad, som de kan lide at spise. Denne bog giver ernæringsassistenten de nødvendige redskaber til dette arbejde.Bogen indeholder følgende kapitler:- Introduktion til kostlære og -vurdering - Madvaner - spisekultur - Kostlære før og nu - Mad- og måltidspolitik - den røde tråd i hverdagen - Officielle danske anbefalinger til maden til forskellige målgrupper - Målgrupper - Måltidsfordeling og portionsstørrelser - Menusammensætning - Menuplanlægning i praksis i alle måltider - Menuplanen - et vigtigt kommunikationsredskab - Menuvalg - Rammerne omkring måltidet- Næringsstofberegning - Vurdering af madens sammensætning - Kost- og brugerundersøgelserOveralt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770824514
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 218
  • Udgivet:
  • 3. April 2014

Andre udgaver:

  • 412,50 kr.
  • 1-2 hverdage
  • 373,00 kr.
  • 39,50 kr.
  • 29,00 kr.
Læg i kurv
  • 343,00 kr. i
  • 69,50 kr.
  • 19,00 kr.
Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre købte også