Levnedsmiddelkemi af Lisbeth Skjøde Jeppesen Bog, Hæftet

Levnedsmiddelkemi

af
(Udvid)

Levnedsmiddelkemi er et ideelt supplement til de anvendte kemibøger på levedsmiddel-teknikeruddannelsen. Kompendiet kombinerer et højt fagligt niveau med en pædagogisk og praktisk tilgang til områder, der er meget centrale for levnedsmidler, f.eks. protein, fedtstof, tørstof og kulhydrater samt analyser af andre bestanddele som ascorbinsyre, collagen, nitrit, phosphat og salt. Et førsteklasses redskab når man vil forstå de kvalitetsændringer, som kan ske ved forarbejdningen.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778810250
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 73
  • Udgivet:
  • 1. Januar 1900

Andre udgaver:

  • 2-4 hverdage
  • 158,00 kr.
  • 29,00 kr.
Læg i kurv
  • 128,00 kr. i
  • 15,75 kr.
  • 19,00 kr.
Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.