Pilot for en dag

Pilot for en dag

- Lær at flyve og kom helt tæt på himlen

Har du altid drømt om at flyve et fly? Nu har du muligheden for at udleve din drøm og få en smagsprøve på livet som pilot.Inden take-off vil en erfaren flyveinstruktør oplyser dig om flyvningens grundprincipper, introducere dig for det lille 4-personers fly og gennemgå instrumenterne i cockpittet.Herefter taxier du på egen hånd ud til startbanen og skal selv tage imod starttilladelse fra tårnet. Slip nu bremsen, giv gas og træk i rattet - og pludselig vil du befinde dig i luften. Du har enerådigt kontrol over styrpinden og dermed flyet, og flyveinstruktøren ved din side vil give dig gode råd og vejlede dig under hele den 20 minutter lange flyvetur.Glæd dig til den helt særlige oplevelse, det er at lette, lande og styre et fly i luften og nyd samtidig den storslåede udsigt over land og by under din flyvetur.Ophæv tyngdekraften og mærk suset!Giv en dag på flyveskole til manden eller kvinden, der har alt, men mangler luft under vingerne.

Læs mere
  • På e-mail
  • 1.695,00 kr.
Bag om Pilot for en dag
Har du altid drømt om at flyve et fly? Nu har du muligheden for at udleve din drøm og få en smagsprøve på livet som pilot.

Inden take-off vil en erfaren flyveinstruktør oplyser dig om flyvningens grundprincipper, introducere dig for det lille 4-personers fly og gennemgå instrumenterne i cockpittet.

Herefter taxier du på egen hånd ud til startbanen og skal selv tage imod starttilladelse fra tårnet. Slip nu bremsen, giv gas og træk i rattet - og pludselig vil du befinde dig i luften. Du har enerådigt kontrol over styrpinden og dermed flyet, og flyveinstruktøren ved din side vil give dig gode råd og vejlede dig under hele den 20 minutter lange flyvetur.

Glæd dig til den helt særlige oplevelse, det er at lette, lande og styre et fly i luften og nyd samtidig den storslåede udsigt over land og by under din flyvetur.

Ophæv tyngdekraften og mærk suset!

Giv en dag på flyveskole til manden eller kvinden, der har alt, men mangler luft under vingerne.
Mere information
TID
På fastsatte datoer i perioden marts til oktober
Bookinginformationer fås på www.oplevelsesgaver.dk/booking 

STED
Roskilde og Tirstrup (begge flyver KUN i perioden marts til oktober)

VIGTIG INFO
- Berusede personer vil blive afvist
- Der tages forbehold for vind, vejr og teknik
- Fra 16 år
Brugerbedømmelser af Pilot for en dag


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.