Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer

Bag om PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer

Med sine meget succesfulde restauranter og bestselleren Ottolenghi: The Cookbook har Yotam Ottolenghi etableret sig som et af de mest interessante talenter i verden inden for madlavning og som madskribent. Denne eksklusive samling af vegetaropskrifter indeholder 120 originale retter, hvoraf mange i første omgang blev udviklet til New Vegetarian-klummen i magasinet The Guardian Weekend. Yotams madinspiration stammer fra hans middelhavsbaggrund og hans kompromisløse kærlighed til ingredienserne. Selv om han ikke selv er vegetar, er hans tilgang til vegetarkøkkenet aldeles original og innovativ og baseret på stærke og friske smagskombinationer. Bogen er inddelt i afsnit tilegnet grønt, auberginer, kål, ris og kornprodukter, pasta og bælgfrugter, rodfrugter, squash, løg, frugt, svampe og tomater, og bredden i farver, smagsvarianter og teksturer er usædvanlig. Fuld af inspirerende opskrifter og illustrereret af Jonathan Lovekins farverige madfotos er Plenty et must-have hos såvel kødspisere og vegetarer. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711342473
 • Udgivet:
 • 4. November 2013
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer

Med sine meget succesfulde restauranter og bestselleren Ottolenghi: The Cookbook har Yotam Ottolenghi etableret sig som et af de mest interessante talenter i verden inden for madlavning og som madskribent.

Denne eksklusive samling af vegetaropskrifter indeholder 120 originale retter, hvoraf mange i første omgang blev udviklet til New Vegetarian-klummen i magasinet The Guardian Weekend.

Yotams madinspiration stammer fra hans middelhavsbaggrund og hans kompromisløse kærlighed til ingredienserne. Selv om han ikke selv er vegetar, er hans tilgang til vegetarkøkkenet aldeles original og innovativ og baseret på stærke og friske smagskombinationer.

Bogen er inddelt i afsnit tilegnet grønt, auberginer, kål, ris og kornprodukter, pasta og bælgfrugter, rodfrugter, squash, løg, frugt, svampe og tomater, og bredden i farver, smagsvarianter og teksturer er usædvanlig.

Fuld af inspirerende opskrifter og illustrereret af Jonathan Lovekins farverige madfotos er Plenty et must-have hos såvel kødspisere og vegetarer.

Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

Brugerbedømmelser af PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer

 • Mikael O. 29. September 2020

  Pakken kom dagen efter - superb service.

 • Kirstine G. 7. August 2020

  Bestemt anbefalelsesværdig. Meget lækre og eksperimenterende opskrifter, en fornøjelse at følge. God opbygning med kategorierne. Instrukserne er meget uddybende, hvilket giver lange og til tider overflødelige beskrivelser. Ikke et større irritationselement, og det overskygger ikke Ottolenghis kreativitet.


Find lignende bøger
Bogen PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.