PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer af Yotam Ottolenghi Du sparer 22% ift. forlagets pris Spar 22%

PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer

af

Yotam Ottolenghi har med sine populære restauranter i London og bestseller-kogebøger for længst slået sit navn fast internationalt. Han er ubestridt en af de mest spændende nye stemmer inden for både kogekunst og kogebogslitteratur. Med dybe rødder i middelhavsregionen og en ompromisløs kærlighed til gode råvarer, har Ottolenghi kastet sig over det grønne køkken. Han er ikke selv vegetar, men formår at skabe en helt ny og original vinkel på grøntsagsretter. Denne samling af vegetariske retter byder på 120 originale opskrifter – en del af dem opfundet og skrevet til avisen The Guardians weekendtillæg, hvor Ottolenghi har klummen "Den nye vegetar". Bogen er inddelt i kapitler om bl.a. auberginer, kål, ris og korn, bælgfrugter, rodfrugter, courgetter og græskar, svampe og tomater. Glæd dig til at blive inspireret af et overflødighedshorn af farver, smagsindtryk og konsistenser. Bogens smukke, appetitlige billeder er taget af Jonathan Lovekin, og sammen med de inspirerende opskrifter gør de PLENTY til et must for både kødspisere og vegetarer.

Læs mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711524282
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 288
  • Udgivet:
  • 11. februar 2016
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 230x276x30 mm.
  • Vægt:
  • 1263 g.
  • 1-2 hverdage
  • 28. januar 2020
  • 234,95 kr.
  • 299,95 kr.
  • 65,00 kr. (22%)
  • 29,95 kr.
Eller spar samlet 32% som medlem
  • 203,95 kr.
  • 96,00 kr. (32%)
  • 29,95 kr.
  • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
    1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer
Yotam Ottolenghi har med sine populære restauranter i London og bestseller-kogebøger for længst slået sit navn fast internationalt. Han er ubestridt en af de mest spændende nye stemmer inden for både kogekunst og kogebogslitteratur. Med dybe rødder i middelhavsregionen og en ompromisløs kærlighed til gode råvarer, har Ottolenghi kastet sig over det grønne køkken. Han er ikke selv vegetar, men formår at skabe en helt ny og original vinkel på grøntsagsretter. Denne samling af vegetariske retter byder på 120 originale opskrifter – en del af dem opfundet og skrevet til avisen The Guardians weekendtillæg, hvor Ottolenghi har klummen "Den nye vegetar". Bogen er inddelt i kapitler om bl.a. auberginer, kål, ris og korn, bælgfrugter, rodfrugter, courgetter og græskar, svampe og tomater. Glæd dig til at blive inspireret af et overflødighedshorn af farver, smagsindtryk og konsistenser. Bogens smukke, appetitlige billeder er taget af Jonathan Lovekin, og sammen med de inspirerende opskrifter gør de PLENTY til et must for både kødspisere og vegetarer.
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.