Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

RABARBER

- Historie, dyrkning og anvendelse

Bag om RABARBER

Pocketudgave af den nu udsolgte Smagen af rabarber, der udkom første gang i 2015 Først omkring 1930 begyndte man at spise rabarber herhjemme. Oprindelig brugte man udelukkende planten som lægeplante, og dens historie kan spores flere tusinde år tilbage i tiden. I dag bruges den syrlige grøntsag flittigt i det meste af verden, både i det salte og det søde køkken, og der findes mere end 70 forskellige sorter. I denne lille bog øser Inger Vaaben, indehaver af det økologiske urtegartneri Nielsen & Nielsen, ud af sin viden om den populære forårsbebuders historie, dyrkning og anvendelse. Carsten Lunding, madarkitekt og forfatter til flere bøger om smag, har bidraget med opskrifter og afsnittet om rabarbersmage. Bogen indeholder 28 rabarberopskrifter på hhv. middagsretter, desserter, syltning, drikke og tilbehør.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793159860
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 96
  • Udgivet:
  • 22. februar 2023
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 129x173x14 mm.
  • Vægt:
  • 220 g.
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 28. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Beskrivelse af RABARBER

Pocketudgave af den nu udsolgte Smagen af rabarber, der udkom første gang i 2015
Først omkring 1930 begyndte man at spise rabarber herhjemme. Oprindelig brugte man udelukkende planten som lægeplante, og dens historie kan spores flere tusinde år tilbage i tiden. I dag bruges den syrlige grøntsag flittigt i det meste af verden, både i det salte og det søde køkken, og der findes mere end 70 forskellige sorter.
I denne lille bog øser Inger Vaaben, indehaver af det økologiske urtegartneri Nielsen & Nielsen, ud af sin viden om den populære forårsbebuders historie, dyrkning og anvendelse. Carsten Lunding, madarkitekt og forfatter til flere bøger om smag, har bidraget med opskrifter og afsnittet om rabarbersmage.
Bogen indeholder 28 rabarberopskrifter på hhv. middagsretter, desserter, syltning, drikke og tilbehør.

Brugerbedømmelser af RABARBER



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.