Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sangerindeuvæsenet. En nostalgisk odyssé gennem Københavns berygtede sangerindeknejper i tiden 1820-1920

Bag om Sangerindeuvæsenet. En nostalgisk odyssé gennem Københavns berygtede sangerindeknejper i tiden 1820-1920

"Tænk at sidde med en bog i hænderne der viser, at der er andre end én selv, der finder, at syngepigetraditionen er en uvurderlig skat. En der finder det vidunderligt at grave og gnave sig igennem tykke bøger, for at klarlægge hvordan og hvorfor syngepigetraditionen blev til helt tilbage i 1840-50’erne." Sangerindeknejperne i København har langt fra altid haft et godt ry. Alligevel er de en stor del af den danske kulturarv og har bragt glæde og sjov ind i utallige menneskers liv i over 150 år. Allan Mylius Thomsen tager os med på en nostalgisk rejse gennem sangerindernes historie, præsenterer os for de enkelte syngepiger, beskriver de forskellige scener og deres udvikling gennem tiden og lader os opleve og genopleve denne udskældte og dog elskede danske tradition. Allan Mylius Thomsen (f. 1948) er dansk forfatter og byhistoriker og har udgivet en lang række bøger om Københavns historie. Oprindeligt er Allan Mylius Thomsen uddannet manuskriptforfatter fra Filmskolen, og han har siden hen lavet radio- og tv-udsendelser samt været guide på Dyrehavsbakken og på byvandringer i det historiske København.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726474084
  • Udgivet:
  • 9. Oktober 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Sangerindeuvæsenet. En nostalgisk odyssé gennem Københavns berygtede sangerindeknejper i tiden 1820-1920

"Tænk at sidde med en bog i hænderne der viser, at der er andre end én selv, der finder, at syngepigetraditionen er en uvurderlig skat. En der finder det vidunderligt at grave og gnave sig igennem tykke bøger, for at klarlægge hvordan og hvorfor syngepigetraditionen blev til helt tilbage i 1840-50’erne."

Sangerindeknejperne i København har langt fra altid haft et godt ry. Alligevel er de en stor del af den danske kulturarv og har bragt glæde og sjov ind i utallige menneskers liv i over 150 år.

Allan Mylius Thomsen tager os med på en nostalgisk rejse gennem sangerindernes historie, præsenterer os for de enkelte syngepiger, beskriver de forskellige scener og deres udvikling gennem tiden og lader os opleve og genopleve denne udskældte og dog elskede danske tradition.

Allan Mylius Thomsen (f. 1948) er dansk forfatter og byhistoriker og har udgivet en lang række bøger om Københavns historie. Oprindeligt er Allan Mylius Thomsen uddannet manuskriptforfatter fra Filmskolen, og han har siden hen lavet radio- og tv-udsendelser samt været guide på Dyrehavsbakken og på byvandringer i det historiske København.

Brugerbedømmelser af Sangerindeuvæsenet. En nostalgisk odyssé gennem Københavns berygtede sangerindeknejper i tiden 1820-1920Find lignende bøger
Bogen Sangerindeuvæsenet. En nostalgisk odyssé gennem Københavns berygtede sangerindeknejper i tiden 1820-1920 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.