Smørrebrød i Danmark af Ole Troelsø Bog, Indbundet

Smørrebrød i Danmark

- Stederne, stykkerne og historien

af
(Udvid)

Smørrebrød i Danmark fortæller hele historien om hvordan smørrebrødet udviklede sig fra det daglige brød for den jævne dansker til at blive en celeber luksusspise i 1890’ernes København. Om dets storhedstid op gennem 1900-tallet, til dets fald i 1970’erne og endelig til dets renæssance i vore dage.Smørrebrødet kom stærkt tilbage som kulinarisk specialitet omkring 2006 i København, og nu slår det igennem over hele landet, ligesom det er begyndt at få international bevågenhed. Her hjemme er der kommet seriøse og ambitiøse smørrebrødsrestauranter i bl.a. Esbjerg, Odense, Vejle og Århus. Disse nye og en perlerække af de bedste gamle og nye københavnerrestauranter portrætteres i bogen, med stor vægt på at lade menneskene bag smørrebrødet komme til orde. Læseren vil nyde godt af forfatterens unikke indsigt i smørrebrødsverdenen, en indsigt han har erhvervet gennem en 46 år lang kærlighedsaffære med det højt belagte smørrebrød.Gennem “Smørrebrød i Danmark - stederne, stykkerne og historien,” vil læseren opleve, at smørrebrødsverdenen er stærkt forskelligartet og facetteret.Derfor er restaurantportrætterne opdelt i kategorier som Modernisterne, Klassikerne og Den gamle skole.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799551606
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 160
  • Udgivet:
  • 18. September 2012

Andre udgaver:

  • 248,00 kr.
  • 1-2 hverdage
  • 211,00 kr.
  • 37,00 kr.
  • 29,00 kr.
Læg i kurv
  • 181,00 kr. i
  • 67,00 kr.
  • 19,00 kr.
Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre købte også

Andre bøger af Ole Troelsø