Spis ordentligt af Christian Nørgaard Du sparer 34% ift. forlagets pris Spar 34%

Spis ordentligt

- En guide til den skeptiske forbruger

af ,

Er økologi altid bedst? Er sprøjtede afgrøder farlige? Er buræggene så onde, som vi hører? Findes der slet ikke klimavenligt kød? Er frisk fisk egentlig frisk? Og kan Danmarks økonomi overhovedet klare et opgør med det konventionelle landbrug? Flere og flere danskere ændrer i disse år spisevaner. Vi gør det for at passe bedre på miljøet, klimaet, dyrene eller os selv og vores børn. En madrevolution breder sig, og industri, interesseorganisationer, eksperter og detailhandel kæmper for at styre dagsordenen. Som forbruger er det svært at orientere sig. Hvad er fup? Hvad er fakta? I Spis ordentligt - en guide til den skeptiske forbruger skærer journalisterne Christian Nørgaard og Andreas Lindqvist igennem støjen af løsrevne og unuancerede påstande og finder svar på spørgsmålene, så vi som forbrugere kan træffe oplyste valg. Bogens første halvdel gennemgår de nye forbrugertrends og går tæt på produktionen af kød, fisk og planter i et dansk perspektiv. Forfatterne binder de løse ender sammen og skaber den sammenhæng, der hidtil har manglet. Bogens anden halvdel gennemgår de enkelte råvarer og junglen af mærkningsordninger, så forbrugerne nemt og overskueligt kan træffe et personligt valg ud fra kriterier som klimapåvirkning, sundhed og kemi, dyrevelfærd, kvalitet og sæson.

Læs mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740018295
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 308
  • Udgivet:
  • 17. august 2017
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 153x228x30 mm.
  • Vægt:
  • 653 g.
  • 1-2 hverdage
  • 165,95 kr.
  • 250,00 kr.
  • 84,05 kr. (34%)
  • 29,95 kr.
Eller spar samlet 42% som medlem
  • 143,95 kr.
  • 106,05 kr. (42%)
  • 29,95 kr.
  • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
    1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Spis ordentligt
Er økologi altid bedst? Er sprøjtede afgrøder farlige? Er buræggene så onde, som vi hører? Findes der slet ikke klimavenligt kød? Er frisk fisk egentlig frisk? Og kan Danmarks økonomi overhovedet klare et opgør med det konventionelle landbrug? Flere og flere danskere ændrer i disse år spisevaner. Vi gør det for at passe bedre på miljøet, klimaet, dyrene eller os selv og vores børn. En madrevolution breder sig, og industri, interesseorganisationer, eksperter og detailhandel kæmper for at styre dagsordenen. Som forbruger er det svært at orientere sig. Hvad er fup? Hvad er fakta? I Spis ordentligt - en guide til den skeptiske forbruger skærer journalisterne Christian Nørgaard og Andreas Lindqvist igennem støjen af løsrevne og unuancerede påstande og finder svar på spørgsmålene, så vi som forbrugere kan træffe oplyste valg. Bogens første halvdel gennemgår de nye forbrugertrends og går tæt på produktionen af kød, fisk og planter i et dansk perspektiv. Forfatterne binder de løse ender sammen og skaber den sammenhæng, der hidtil har manglet. Bogens anden halvdel gennemgår de enkelte råvarer og junglen af mærkningsordninger, så forbrugerne nemt og overskueligt kan træffe et personligt valg ud fra kriterier som klimapåvirkning, sundhed og kemi, dyrevelfærd, kvalitet og sæson.
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Spis ordentligt


Andre bøger af Christian Nørgaard
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.