Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Sund og klimavenlig mad fra fem forskellige lande

- Indien, Marokko, Mexico, Tyrkiet og Vietnam

Bag om Sund og klimavenlig mad fra fem forskellige lande

Denne bog tager dig med på en kulinarisk rejse gennem fem af verdens mest anerkendte og spændende køkkener. De anvendte ingredienser og krydderier er forskellige fra land til land, men fælles for alle køkkener er, at der tilberedes sund, kostfiberrig – men kaloriefattig! – mad med masser af grønsager. I alle fem lande spiser de fleste også kød, som regel i form af fisk, fjerkræ og lam. Af klimamæssige årsager anvendes der dog ikke kød fra firbenede dyr i bogens opskrifter. Også under selve tilberedningen er der fokus på at skåne klimaet og spare på energiforbruget. Således bruges ovnen kun sjældent, da det kræver langt mindre tid at koge eller stege en ingrediens. I bogen findes der også ”one pot”-retter, hvor det hele tilberedes i en og samme gryde. Eksempelvis kan bulgur, quinoa eller linser fint koge sammen med rettens øvrige ingredienser. Det sparer både tid, energi og opvask! Om forfatteren Aksel Nissen er uddannet som lærer og har undervist både børn og voksne. Sideløbende hermed fik han udgivet en lang række lærebøger hos Forlaget Sprogbøger. Interessen for madlavning har altid været til stede, og allerede som ung udarbejdede han sine egne opskrifter. Det var vigtigt, at hans børn fik sund mad. I løbet af 2019 og 2020 fik han udgivet to kogebøger på Forlaget mellemgaard, nemlig Bogen om bønner og linser og Sund, slank og glad med klimavenlig mad. Også i denne bog er sundhed og klima højt prioriteret i madlavningen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775752560
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 128
  • Udgivet:
  • 18. februar 2022
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 158x228x14 mm.
  • Vægt:
  • 398 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 25. november 2024

Beskrivelse af Sund og klimavenlig mad fra fem forskellige lande

Denne bog tager dig med på en kulinarisk rejse gennem fem af verdens mest anerkendte og spændende køkkener. De anvendte ingredienser og krydderier er forskellige fra land til land, men fælles for alle køkkener er, at der tilberedes sund, kostfiberrig – men kaloriefattig! – mad med masser af grønsager. I alle fem lande spiser de fleste også kød, som regel i form af fisk, fjerkræ og lam. Af klimamæssige årsager anvendes der dog ikke kød fra firbenede dyr i bogens opskrifter. Også under selve tilberedningen er der fokus på at skåne klimaet og spare på energiforbruget. Således bruges ovnen kun sjældent, da det kræver langt mindre tid at koge eller stege en ingrediens.
I bogen findes der også ”one pot”-retter, hvor det hele tilberedes i en og samme gryde. Eksempelvis kan bulgur, quinoa eller linser fint koge sammen med rettens øvrige ingredienser. Det sparer både tid, energi og opvask!

Om forfatteren
Aksel Nissen er uddannet som lærer og har undervist både børn og voksne. Sideløbende hermed fik han udgivet en lang række lærebøger hos Forlaget Sprogbøger. Interessen for madlavning har altid været til stede, og allerede som ung udarbejdede han sine egne opskrifter. Det var vigtigt, at hans børn fik sund mad. I løbet af 2019 og 2020 fik han udgivet to kogebøger på Forlaget mellemgaard, nemlig Bogen om bønner og linser og Sund, slank og glad med klimavenlig mad. Også i denne bog er sundhed og klima højt prioriteret i madlavningen.

Brugerbedømmelser af Sund og klimavenlig mad fra fem forskellige lande



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.