Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
I Lean Nielsens hørespil møder vi Henrik og Ole, da de er på vej hjem fra deres gamle tante Maries begravelse. Hun blev 95 år, og mændene har begge tænkt på, at det ville være en velsignelse, når hun endelig døde. Ikke blot fordi hun ville få fred, men også fordi de ville få frihed. Frihed til at leve livet uden at skulle bekymre sig om den gamle dames smerter, eller om hendes elskede rosengeranie er blevet vandet nok. Men da hun endelig er død, sidder de to mænd også tilbage med uventede følelser...Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".
"En nat i juniI natgik jeg under himleni et univers af lysende kloderog jeg følte en ømhedstrømme imod mig fra dybetfra sovende mennesker og fuglefra træer langs vejenømheden kom til migfra græsset, natsværmere og skyerog et øjeblik rensetfor erindringer og skyldfølte jeg stor glædeved at sende ømhedentilbage til alten høj gran duvede i blæstender omfavnede min kropog jeg bad for at alt levendemåtte klare ensomhed og lidelse"Digtene i Lean Nielsens "Der er tid nok" tegner smukke billeder af natten. Der er stemninger, der er så dragende at man næsten forsvinder i dem. Der er glimt af situationer, der virker så hverdagsagtige, at det næsten ikke er til at begribe, hvordan digteren formår at forvandle dem til poesi.Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".
"Hvorfor er der ingen, der kan lide onkel i den flotte uniform, onkel der er stærk og nok selv skal bestemme?"Da onkel Peter i 1944 vender hjem til familien i Danmark, er han krigsinvalid og kan ikke længere kæmpe. Men Peter kommer ikke hjem som dansk krigshelt; han kommer hjem iført sin SS-uniform, og det fører til uanede problemer for hans familie."Min soldateronkel" er en historie om én af Danmarks hårdeste perioder set med barneøjne. Bogen er en selvstændig fortsættelse af "Da far gik i land".Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".
næsehornetVi står og ser på næsehornet i zoologisk havenæsehornet vender sigmed bagdelen mod osog begynder at skidemens halen drejerog skidtet flyverså vi måtrække os tilbageog jeg ler og lertil min mortysser på migog jeg tænker på næsehornetder står derindespærret og overbegloetaf menneskerog jeg følte en glæde overdet dyret gjordeLean Nielsen (1935-2000), dansk forfatter og poet. Kendt for igennem hele sit forfatterskab at bevare respekten og forholdet til sine rødder i arbejderklassen. Debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam" og udgav efterfølgende blandt andet romanen "Et brugt liv" (1986) og børnebogen "Da far gik i land" (1990).
"At få en stor, varm hånd at holde i er trygt og sikkert. Især når der er så meget, der er usikkert og uforståeligt, som for eksempel skilsmisse og krig.""Da far gik i land" fortæller om to små drenge, der får en ny far. Han er sømand, og de savner ham, når han er på havet, for han giver dem den tryghed, de har manglet. Bogen er yderst velegnet til højtlæsning.Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".
"mors engelen eftermiddag, en sommerkaldte du på osog fortalte at du havde set en engelsolen lyste gennem vinduerneog du så strålende glad uddu havde hvilet dig på sofaenog læst i bibelen,da du følte stuen blive lysereog at nogen så på digdu så op fra bogen,midt i stuen stod en engel også på digmed så fredfyldte og kærlige øjneat du et øjeblik blev bangeenglen gik lidt tilbagemens der fra den til diggik en overjordisk strømder fjernede din angstog fyldte dig med jublende glædeså var englen væk,du kaldte på os, vi kom indså ind i dit lykkelige ansigtmens vi ønskedeat vi også måtte se den engang."Lean Nielsens slægtsdigte fortæller om stemninger, minder og følelser fra hans egen barndom. Mor, bedsteforældre, søster, broder og et væld af onkler optræder i alle mulige forskellige situationer i løbet af Lean Nielsens liv og digte.Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".
"legetøjen aften kom der en smilende mandmed lyst hår og hvidt malertøjmed en stor papkasse under armensom han hældte ud på gulvetforan min bror og migdet var legetøjmin mor lo og sagdevi skulle lege med detmens hun snakkede med mandende gik ind i det andet rumog lukkede dørenvi havde ikke fået legetmed det helefør de kom ud igenmanden kom hen til os smilteog tog alt legetøjet op i kassenså så han på os igenog tog en træhest optil min brorog en blysoldat til migså gik hanog vi så ham ikke igen"Lean Nielsens "Barnedigte" indeholder både hyggelige og triste minder, men også nogle stykker, der ikke helt lader sig tyde af det barn, der gennemlever dem. Gennem barnets øjne og digtenes form oplever vi døden, eksamen, kærlighed, omsorg og skuffelse.Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".
"Dejlige englevingerDet er 25 år sidenvi holdt om hinanden –og så i nat så jeg digi en drømog med glædetænkte jeg på digda jeg vågnedeDu erden eneste kvindeder holdt af min svedlugtHos dig drak vi altidmængder af mynteteinden vi lagde ospå din lille sengog lyttede til musikVi lå der i timerog lyttedemens du låmed din lille næsei min armhuleog nød min lugtAf og tilkravlede du over migog tæt ind underen ny frisk armhuleDu sagdejeg elsker din lugtnyder din lugt –og du glædede migmens min næse varlangt inde i dit hårSådan lå vi i timersnusede til hinandenlyttede til musikkeninden vi gikhelt op i hinandenSå stor glæde –og når du sovlå du stadig med din lille næseinde i min armhule."I "Breve fra nat til dag" dedikerer Lean Nielsen digte til alskens mennesker, som man støder på i løbet af sit liv: venner, veninder, hustruer, børn, pantefogeder, købmænd, tjenere, digtere og de døde.Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".
"fin dans til trommegrumset tåre driver på væggen,indelukket, en gammel ryghængt for længe i kamrether finder du fyrstender gnaver sig selv opi rådden guldstoldu finder mandender styrter af drukmellem for og baghjuldu ser kvindensspring fra fjerde saltil knust knogle mod gadendu møder et hylende barnsynkende af trappenmod tæsk i gadendu finder drengens øjnehængende alleredesom et afrettet nummerdu ser ordnen rejse sigpå pressede kroppeog slimede aborterdu ser beskattede synketil indre raseriover raslende flaskerdu ser gråd vendt indtil sammenbrudi hylende hospitalerdu ser magten vokseubegribeligt hastigtog bukker selv."Lean Nielsens digte fra 1971 danser sig rundt i læserens bevidsthed og fortæller om kærlighed, byliv, sex, kriminalitet og klasseskel. Digtene ser det skønne i det grimme, håbet i det trøstesløse og kærligheden i det hele.Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".
I en række digte fyldt med vrede, kærlighed og humor og ved hjælp af prosalyrisk digtning fyldt med selvbiografiske og personlige træk fortæller forfatter og poet Lean Nielsen om forholdet til social indignation.Lean Nielsen (1935-2000), dansk forfatter og poet. Kendt for igennem hele sit forfatterskab at bevare respekten og forholdet til sine rødder i arbejderklassen. Debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam" og udgav efterfølgende blandt andet romanen "Et brugt liv" (1986) og børnebogen "Da far gik i land" (1990).
"Du sover nuNu øser det ned igen og jeg tænker på dig og på hvor fuglene finder læDu sover nu i dit lille rum et menneske på kloden en pige i universetAt tage fat om dig løfte dig fra jorden med knogler, kød og tanker en lang tæt omfavnelse med dine arme om det der er migDig, dit menneske når du skal bløde og bliver trist, vred skælder mig ud og ber mig om at gåDin angst når du bløder for længe når du føler på brysterne og finder knuder din usikkerhed uge efter uge og du bliver undersøgt og er raskNår du vågner din gode sult og kaffetørst dine glædeslyde når du spiser knækbrød med agurk og tomat mens dine øjne glimter i glædeAftner hvor ordene bliver onde og djævelskaben får halspulsåren til at pumpe hæftigt mens alt dårligt rammer ind så hjertet krymperGlæden over dig et kys over bordet vor gang på kloden og af og til en dans hen ad gaden mens vi ler og ler."Lean Nielsens "Digte til dig" emmer af kærlighed, som ind imellem er krydret med fortvivlelse, vrede, håb, munterhed og lidenskab. Digtene kredser om det til tider svære forhold mellem to elskende, som samtidig er det mest vidunderlige, man kan håbe på.Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".
Under en rejse i Rusland mødes forfatter og digter Lean Nielsen af stolte mennesker, der på den ene side er født ind i en enorm kulturarv, men hvis liv på den anden side præges af social uretfærdighed. Det er oplevelser under denne rejse, som danner baggrund for rejsedigtene i bogen "Russiske kind- og mundkys".Lean Nielsen (1935-2000), dansk forfatter og poet. Kendt for igennem hele sit forfatterskab at bevare respekten og forholdet til sine rødder i arbejderklassen. Debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam" og udgav efterfølgende blandt andet romanen "Et brugt liv" (1986) og børnebogen "Da far gik i land" (1990).
"Undskyld, hvad er klokken?På gaden i går stak en ældre dame en traktat i hånden på migOverskriften lød:Jesus kommer snart tidernes ende er nærStak skriftet i lommen mens jeg tænkte, hamer der blevet ventet meget på i et par tusind årTiden er blevet målt på solurene, på sand og vandure på træers og bjerges skygger…"Digtene i "Undskyld, hvad er klokken?" tegner billeder fra det daglige liv. Lean Nielsen beskriver indtryk og oplevelser i Prag, Vester Vedsted, Tyskland og København. Perspektiver på politik, drømme, religion, rejse og hverdagens finurlige øjeblikke.Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".
"gadeprækenføler du dig udkørt, træt i underarmsmusklernehar du svært ved at føre dig frem i produktionengår du og klamrer dig til en selvmorderen dranker, narkoman, skizofren, arbejdsskygår det ad pommern til med pengeneer du homoseksuel, biseksuel, impotentgår du til møder, beder dugår du og venter på revolutionensynes du, du udretter for lidt for dens kommeså kom til os!"Digtene i Lean Nielsens "Hygge i Hedebygade" emmer af stemninger fra arbejdermiljøer og byliv i 1970‘ernes Danmark. Der er digte om gadeprædikanter, slavearbejde, trafikfascisme, slum, generel elendighed og religiøst vanvid.Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".
"En pris til sygeplejerskerneDet gør ondt i halsenfeberen gløder og mængderaf spyt samler sig og jegkan næsten ikke synkeOg så kommer de, døgnet rundtaltid rolige, omsorgsfuldejeg sanser deres kroppeføler deres lune væsnerderes bløde ordNogle er tynde, nogle tykkeandre er oppe i årenefra alle udgåren øm sanselighedjeg midt i smertensuger godt til migDem med runde formerville jeg gerne elskei fyldig tæthed, såfremtlivet nu tillod den slags,bare et øjeblik, et par timeri lutter glæde, om livet nu var sådan"Lean Nielsens digte i "Døden i nærheden" beskriver smerte, sygdom og død. Nogle fortæller om mennesker, der allerede er døde, andre beskriver Lean Nielsens egne oplevelser som patient på Rigshospitalet med alle de indtryk og mennesker, der fulgte med et sådant ophold.Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".
"Forår 1Kommer gående ned adSøborg Hovedgade daden første humlebijeg har set i årkommer flyvende lavtlangs en husmurDa vi er udfor hinanden siger jeg:Davs humleDen bremser opstiller sig på gadenrejser sig på bagbeneneog rækker mig etloddent forbentrykker mig i håndenog siger: Tillykkemed solen og varmenog god fart fremover,i lige måde, siger jegså kommer humlepå vingerne og flyvervidere langs murenser efter denog undrer mig"Lean Nielsens digtsamling "Til hinder for trafikken" flyder over af galgenhumor og selvironi. Digtene beskriver et jævnt og hyggeligt liv på værtshuse og i myndighedernes søgelys med alt, hvad det indebærer.Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".
"tilegnet jerdette digt er tilegnet jerder pludselig rejser jer op i bussernefor at tale om jeres lidelser, længsler og glæderog jerder indleder tungsindige samtaler på pissoirerneom livets beskaffenhedog den lykkelige realitet at vi kan tømme osjer der går fjerne rundt i parkernemens i synger muntre sange til guder i serjer der sidder oppe om nætterne, høje og drukneog livsspændte"Lean Nielsens digtsamling "Egne digte" er tilegnet alle de skæve eksistenser, de udstødte, der insisterer på at tale om det, de andre ikke vil høre tale om. Digtene kaster lys ind i mørke kroge af uhyggelige barndomsminder og ensomhed, der ikke så let slipper sit tag, men de hylder også den skønhed, som livet trods alt byder på.Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".
"Det er kølig morgenalt er grønt og frisktog solsortene her erfyldige og aktive ogde kan uafbrudttrække regnormene udi det uendelige ogalligevel giver de siggod tid til at fløjtesolen op og ned ogselv midt på dagenkan de give densådan en på næbbetat det toner flotmellem husene ogder er kram ide fugle, jeg elskerdem og så stikkerde ikke af nårkulden kommer ogmod den hvide sneer de smukkereend nogensinde."I "Stå lige lidt stille" tegner Lean Nielsen ordbilleder af hverdagssyn i Danmark. Duerne i byen, solsorten om morgenen, gråspurvene, der forlader Københavns larm og flyver til Fyn eller endnu længere væk. Hvem ved, hvor de alle sammen ender?Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".
"naboen i sommerstedsgadehun er vækden gamle kvinde ved siden afvi var naboer et årjeg så hende kun to gangevi delte lokum på gangenen gang åbnede vi køkkendørene samtidigså et øjeblik på hinandenog trak os tilbageda jeg kom op ad hovedtrappenen dagåbnede hun døren og sagde"åh undskyld jeg troedede var petroleumsmanden"vi smilte hurtigtinden hun lukkede dørenvi havde hver voresrulle toiletpapirnår min slap opbrugte jeg hendeshun opdagede detog rev mærkei sit papirjeg købte en rulleog satte den overpå hendes sidehun satte den overtil min sidevidere kom vi aldrigi vores samværog ofte tænker jeg påhvilken stor historiehendes liv mon har været."Lean Nielsens digtsamling beskriver, som navnet antyder, en række besøg hos forskellige mennesker – indimellem ham selv – på diverse adresser i Danmark. Hvert digt fortæller en historie, nogle gange er den pinlig, andre gange er den betydningsfuld i kraft af sin betydningsløshed, og nogle gange er den blomstrende vigtig.Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".
"Mor købte Det nye Testamente til mig i stort format. Aften efter aften læste jeg et eller to kapitler i bogen. Vi sad ved bordet, Mor hæklede eller strikkede, Leif tegnede eller malede og der var en stor varm stilhed om os.Jo mere jeg læste om Jesus, jo mere længtes jeg efter ham. Jeg drømte, at jeg gik sammen med ham og hørte alt, hvad han sagde til disciplene og til menneskene omkring ham.Jeg forstod ikke alle hans lignelser, men jeg følte der var en mægtig kraft i ham og om ham, og efter Mor havde set en engel ønskede jeg af hele mit hjerte at se en engel, og endnu mere ønskede jeg at se Jesus."Lean Nielsen husker tilbage på sin barndom i et københavnsk arbejderkvarter i 1940‘erne og 1950‘erne. Hans liv var præget af en kamp for tilværelsens fornødenheder og hans mors fanatiske religiøsitet, der forgrenede sig langt ind i hans eget liv.Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".
"Leve mit partidu er din egen autoritetligesom Marxligesom Leninligesom Maodu har dine analyserjeg har mine analyserdu har din vejtil socialismenjeg har minvi er vores egen autoritetdu og jeg og alleder har læst et par bøgerbør danne voreegne fraktionerog samle tilhængeretil gavn forautoriteten overalthvor den hersker.""Fru Jensen in memoriam" er Lean Nielsens første digtsamling. Allerede her slår han tonen an til et langt virke som samfundskritiker og forsvarer af dem, som af den ene eller den anden grund er havnet på samfundets bund.Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".
"tyvetusind bundskruer har jegdet er en uges arbejde.ind med skruen, tilbage med håndentrykke med begge hænder på håndtagene,ned går stemplet og op og ind med den næste.jeg tænker en del på tidenpå at få tiden til at gå hurtigt.undlade at se på urettænker jeg for meget på tiden går den langsomtkan jeg få kroppen og armenetil at arbejde, ligesom uden for mig selvså kan jeg drømme, tænke på andre tingpå konen, hvad hun ønsker sigpå børnene, hvordan de skal klare sig …"Lean Nielsens skuespil fortæller om den unge fabriksarbejder Jan, som lever et stressende og monotomt liv, hvor der ikke er plads til meget andet end pligter – over for familien, fabrikken og samfundet.Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".
"mols er meget smukt og bakket og dufter godtjorden er tyk og fed og jeg blev landvæsenselevhos en høj mager forpagter og hans kone på en gårdderkøerne var varme og rolige og vi malkede demmed maskiner tidligt om morgenenjeg kørte møg på møddingen harvede og meget andetmen konen syntes hurtigt jeg åd for megetog manden syntes jeg arbejdede godt nokmen at jeg ligesom hele tiden virkede uinteresseret ..."Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen ud på gaden"."Bogen, der forener genrerne digt, roman og erindring, er et stort dokumentarisk epos om en drengs utrolige, men sande oplevelser fra sit 14. til sit 17. år.Tre år af Lean Nielsens liv bliver her sat på papiret i lange glidende kapitler, der som litteratur lykkes i flot stil: elementært bevægende, rørende, gribende, rystende og morsomt." – Asger Schnack"Det er en bevægende og oprivende bog Lean Nielsen her har skrevet." – Berlingske Tidende"Jeg håber den bliver læst og udlånt og brugt – alle steder hvor man bruger ung og reel og levende litteratur." – Politiken
"Her er nyt fra Else Maries selvbiografi "Et sløvt liv".Som du ved, sukkede jeg lidt over tabet af danse- og trommelæreren, men jeg havde jo stukket ham de lussinger, så han trak sig væk fra min rækkevidde for bestandigt …Nogle gange henfalder jeg i dyb selvmedlidenhed, for det sex jeg får, giver ikke andet end udflåd og frustrationer.Danselæreren nåede at give mig herpes, og flere af de øvrige danserinder har nok også fået denne kærlighedserklæring."De syv noveller i Lean Nielsens "To æg, fire blommer" kredser om de mennesker, der på den ene eller den anden måde befinder sig på samfundets bund; arbejdsløse, alkoholikere, ensomme gamle og dem, der ikke kan finde ud af det med kærligheden.Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.