Dag-til-dag levering
Ledelse i Morgen nr. 6 - marts 2019 (e-tidsskrift pdf) af Stine Reintoft

Ledelse i Morgen nr. 6 - marts 2019 (e-tidsskrift pdf)

Bag om Ledelse i Morgen nr. 6 - marts 2019 (e-tidsskrift pdf)

Denne udgave af tidsskriftet Ledelse i Morgen indeholder: Karakterræs eller perfekthedskultur? Af Andreas Rasch-Christensen, forsknings- og udviklingschef, VIA University College Performancekultur og ledelse Af Lars Bluhme Denne artikel beskriver, hvordan man på Odder Gymnasium har arbejdet med at begrænse præstationskulturen blandt de studerende. Det har man bl.a. gjort ved at arbejde med karakterfri klasser på hver årgang og med en mindset- og læringskultur, der lærer eleverne at have fokus på processen frem for karakterer eller præstationen. Fejl bedre! Af Claus Holm I denne artikel beskrives vigtigheden ad en åben kommunikation omkring fejl. Artiklen argumenterer for, at skolens lærer og ledere går forrest i opbygningen af en "fejl-bedre-kultur" og samtidig anerkender fejlagtig viden. Elevernes opfattelse af, hvordan læreren forholder sig til fejl, er nemlig vigtig, og derfor skal fejl italesættes som en mulighed for at lære. Den pædagogiske evaluering: Performancemålinger, trivsel og skoleledelse Af Karen E. Andreasen Denne artikel sætter fokus på den centrale rolle, trivsels- og kvalitetsrapporter spiller for udviklingen af den pædagogiske praksis i skolen. Lederen har stor indflydelse på, hvordan sådanne processer forløber, og opmærksomhed i forhold til, at vurderingerne nu også bruges på en måde, der fører det intenderede sted hen, er derfor vigtig. Præstationskultur og karakterfrihed: En ændring i undervisningen. og evalueringspraksis kan være et middel til forandring Af Peter-Christian Brøndum Denne artikel beskriver Øregår gymnasiums projekt om karakterfrihed og de refleksioner, den pædagogiske ledelse har gjort dig i forbindelse med at ændre den vanlige pædagogiske praksis. Derudover sætter artiklen fokus på, hvordan man skaber medejerskab for projektet hos lærergruppen, og tre bærende pædagogiske principper for lærerens arbejde med de karakterfri klasser fremhæves. Dine tre afgørende greb til den gode MUS Af Trille Frodelung Lykke, Stine Reintoft, Ida Gamborg Nielsen, hanne V. Moltke og Asbjørn Molly For ledere kan det være svært at få hånd om den årlige MUS-samtale, som mange steder praktiseres på måder, der giver næring til den udbredte forestilling om, at MUS'en er spild af tid. I denne artikel får du tre greb til at holde MUS-samtaler, der giver mening og skaber værdi.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771609493
 • Beskyttelse:
 • DRM
 • Udgivet:
 • 1. april 2019
 • 145,95 kr.
 • 0,00 kr.
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13% som medlem
 • 126,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Stine Reintoft
Se alle titler
Beskrivelse af Ledelse i Morgen nr. 6 - marts 2019 (e-tidsskrift pdf)
Denne udgave af tidsskriftet Ledelse i Morgen indeholder:

Karakterræs eller perfekthedskultur?
Af Andreas Rasch-Christensen, forsknings- og udviklingschef, VIA University College

Performancekultur og ledelse
Af Lars Bluhme
Denne artikel beskriver, hvordan man på Odder Gymnasium har arbejdet med at begrænse præstationskulturen blandt de studerende. Det har man bl.a. gjort ved at arbejde med karakterfri klasser på hver årgang og med en mindset- og læringskultur, der lærer eleverne at have fokus på processen frem for karakterer eller præstationen.

Fejl bedre!
Af Claus Holm
I denne artikel beskrives vigtigheden ad en åben kommunikation omkring fejl. Artiklen argumenterer for, at skolens lærer og ledere går forrest i opbygningen af en "fejl-bedre-kultur" og samtidig anerkender fejlagtig viden. Elevernes opfattelse af, hvordan læreren forholder sig til fejl, er nemlig vigtig, og derfor skal fejl italesættes som en mulighed for at lære.

Den pædagogiske evaluering: Performancemålinger, trivsel og skoleledelse
Af Karen E. Andreasen
Denne artikel sætter fokus på den centrale rolle, trivsels- og kvalitetsrapporter spiller for udviklingen af den pædagogiske praksis i skolen. Lederen har stor indflydelse på, hvordan sådanne processer forløber, og opmærksomhed i forhold til, at vurderingerne nu også bruges på en måde, der fører det intenderede sted hen, er derfor vigtig.

Præstationskultur og karakterfrihed: En ændring i undervisningen. og evalueringspraksis kan være et middel til forandring
Af Peter-Christian Brøndum
Denne artikel beskriver Øregår gymnasiums projekt om karakterfrihed og de refleksioner, den pædagogiske ledelse har gjort dig i forbindelse med at ændre den vanlige pædagogiske praksis. Derudover sætter artiklen fokus på, hvordan man skaber medejerskab for projektet hos lærergruppen, og tre bærende pædagogiske principper for lærerens arbejde med de karakterfri klasser fremhæves.

Dine tre afgørende greb til den gode MUS
Af Trille Frodelung Lykke, Stine Reintoft, Ida Gamborg Nielsen, hanne V. Moltke og Asbjørn Molly
For ledere kan det være svært at få hånd om den årlige MUS-samtale, som mange steder praktiseres på måder, der giver næring til den udbredte forestilling om, at MUS'en er spild af tid. I denne artikel får du tre greb til at holde MUS-samtaler, der giver mening og skaber værdi.
Brugerbedømmelser af Ledelse i Morgen nr. 6 - marts 2019 (e-tidsskrift pdf)


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Ledelse i Morgen nr. 6 - marts 2019 (e-tidsskrift pdf) findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.